Jesteś w » Strona główna » Manta » Duo Galactic MS4504 » Opinie
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie smartfon Manta Duo Galactic MS4504

(4.11 pkt)
Smartfon Manta Duo Galactic MS4504
  • Ekran:
    4.24 pkt
  • Bateria:
    3.74 pkt
  • Jakość wykonania:
    4.29 pkt
  • Wyposażenie:
    3.64 pkt
  • Cena:
    4.32 pkt
Sortuj według: data ↑ | ocena | pomocność
    • (4.75 pkt)
      sylwia
    • Data dodania: 2016-10-01 10:51:14
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Jakość wykonania oceniam bardzo dobrze, wygląd także. Jeśli chodzi o szybkość działania, to jest zadowalająca jak na smartfon z tej kategorii cenowej. Bateria nie jest zbyt wytrzymała, ale nie jest to jakiś wielki problem. Ogólnie jest to całkiem dobry i ekonomiczny smartfon.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      niska cena
      jakość wykonania
      design
      • Ekran:
        5 pkt
      • Bateria:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.75 pkt)
      arni
    • Data dodania: 2016-04-15 13:51:58
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Telefon całkiem ładnie się prezentuje, a jakość wykonania jest na przyzwoitym poziomie. Kupując go nie oczekiwałem nie wiadomo czego, ale prostego smartfona do dzwonienia, wysyłania wiadomości i przeglądania sieci, i to dostałem. Moim zdaniem to całkiem porządny smartfon do podstawowych rzeczy.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      cena/jakość
      wygląd
      • Ekran:
        5 pkt
      • Bateria:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      dota98
    • Data dodania: 2016-04-13 15:11:27
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • To bardzo funkcjonalny smartfon za dość niską cenę. Jakość wykonania jest bardzo dobra, wygląd także, ogólnie wszystko działa jak należy. Można by się przeczepić do baterii, ale w tej cenie jest w miarę w porządku. Parametry są dość przyzwoite, choć do poważniejszych aplikacji może mieć trochę za mało pamięci. Ogólnie jest całkiem dobry.
    • Produkt posiadam od kwartału
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      kazik
    • Data dodania: 2016-04-11 14:44:39
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Smartfon ten jest całkiem w porządku. Jest dość funkcjonalny i w miarę szybki, ogólnie wszystko działa sprawnie. Na plus także wygląd i jakość wykonania. Co prawda na rynku jest wiele lepszych, ale raczej nie w tej cenie. W kategorii cena/jakość daje mu 4,5/5 - polecam.
    • Produkt posiadam od miesiąca
      • Ekran:
        5 pkt
      • Bateria:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Wyposażenie:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.67 pkt)
      ania96
    • Data dodania: 2016-04-09 12:24:37
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Z zalet warto wymienić przede wszystkim design i ogólnie dobrą jakość wykonania. Jeśli chodzi o parametry tego modelu, to w stosunku do ceny są przyzwoite - ogólnie działa szybko i sprawnie. Wad na razie nie zauważyłam, ale mam go dopiero od niedawna.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      design
      ogólne wykonanie
      wydajność
      cena/jakość
      • Ekran:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      kalina.soba
    • Data dodania: 2016-04-08 12:18:39
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Mam go od kilku dni i jeszcze dokładnie go nie sprawdziłam, ale jak na razie spisuje się dość dobrze, tzn. programy działają w miarę szybko, bez błędów, itp. Nie mam żadnych problemów z przeglądaniem internetu, słuchaniem muzyki, czy oglądaniem filmików. Po tych kilku dniach moja ocena jest pozytywna.
    • Produkt posiadam od kilku dni
      • Ekran:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      eeion871
    • Data dodania: 2016-04-07 11:57:28
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Jak na razie smartfon spełnia moje oczekiwania - kupiłem go jakiś miesiąc temu i póki co działa bez zarzutów. Ma solidną obudowę, dość wygodny wyświetlacz i jest stosunkowo tani. Na plus warto zaliczyć też obsługę dwóch kart. Ogólnie jestem zadowolony.
    • Produkt posiadam od miesiąca
      • Ekran:
        5 pkt
      • Bateria:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Wyposażenie:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: -1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.8 pkt)
      jacekk8705
    • Data dodania: 2016-04-06 11:40:11
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • W swojej kategorii cenowej to całkiem niezły smartfon. Szybkość działania jest przyzwoita, a bateria trzyma całkiem długo - do przeglądania internetu i grania w mniej wymagające gry nadaje się znakomicie. Na plus mogę też ocenić design.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      design
      szybkość działania
      cena
      • Ekran:
        5 pkt
      • Bateria:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Wyposażenie:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      basia90
    • Data dodania: 2016-02-26 16:11:59
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Kupiłam tego smartfona w zeszłym roku i jak na razie nie zauważyłam żadnych większych problemów z działaniem - wszystko jest jak należy. Działa on w miarę szybko (jak na smartfon w tej cenie) i jest całkiem prosty w obsłudze. Wygląd i jakość wykonania także oceniam na plus. Moim zdaniem w kategorii cena/jakość spisuje się całkiem dobrze, także polecam.
    • Produkt posiadam od kwartału
    • Zalety
      Design
      Ekran
      Szybkość działania
      • Ekran:
        5 pkt
      • Bateria:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Wyposażenie:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: -3 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.4 pkt)
      fiona400
    • Data dodania: 2016-02-15 10:09:25
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Fajny, elegancki wygląd początkowo przykuł moją uwagę i przekonał mnie do zakupu. Telefon kosztował niewiele więc obawiałam się, że mogę mieć z nim po jakimś czasie sporo problemów. Jak na razie jednak wszystko działa bez zarzutu i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona.
    • Produkt posiadam od pół roku
      • Ekran:
        4 pkt
      • Bateria:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Wyposażenie:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
[1]2 3 4 »»
 
Copyright © 2017 Smartfonki.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Powered by WMrecenzje